rosor


Om man inte får blommor av sin karl får man köpa dem själv.


inbjudan nr 2


Minns att jag skrev om en klänning jag så gärna ville ha och önskade mig en stor fest. Igår låg det en bröllopsinbjudan i postfacket, så himla roligt. Dock hade klänningen tagit slut men det går väl alltid att hitta en ny.

Min J ska vara best man, haha, det är något att se fram emot.
Nu försöker vi båda gå ner ännu mer i vikt så vi är fina tills i sommar.
Tindra tycker det är bra, hon får gå på många långa promenader.


jeg kaller pa deg

Rasmus Seebach Natteravn

Denne sommers pest? Jeg troede, det var meget dårlig i begyndelsen, men at lytte til den igen og igen ...

Jeg ønsker alle e gode weekend.

 


på vår fest får du gå...

...endast utan ibjudan...

Då min man har fullt upp med att spela ps3 så får jag gjort så mycket annat, pyssla till exempel. Fixat med lite inbjudningskort till nästa veckas kalas, så sött.


pollen


Idag blåser det lika mycket här hemma som det gjorde vid havet igår. Känner en obotlig trötthet men kanske det beror på all pollen, är sjukligt allergisk detta år, värre än nånsin förut. Ser ni en tjej med rödsprängda ögon, rinnade näsa och inhalator i högsta hugg, bli inte förskräckta-det är bara jag.


havet

Det bästa jag vet är att vara nära havet, det blåste aningen mycket idag men salt vind i håret är bland det bästa som finns.


sköna söndag

En helg fylld av vila, solsken och skratt. Njuter av det underbara vädret och är med mina nära och kära. Har införskaffat en ny godsak, en systemkamera som jag är så nöjd med. Håller fortfarande på att lära mig alla funktioner men det är sån stor skillnad att ta kort med denna kameran.

Happy Sunday!!


mardröm


Efter att jag såg Närkontakt för några dagar sedan har jag haft mardrömmar konstant. Jag varnar er verkligen, se den inte. Jag har mått väldigt dåligt efter denna film och klarar inte av att vara ensam, kan inte ens böja mig över handfatet och tvätta ansiktet. Jag har rent utav ångest, en fruktansvärd ångest som utlöstes efter filmen. Det var kanske inte själva filmen i sig, jag blev bara så fruktanvärt ångestfylld över att se de verkliga videos som förekommer i filmen, och ljuden, dessa hemska ljud.
Som sagt, se den inte.

Jag har därefter lovat mig själv att bara se roliga och trevliga filmer så senaste filmen fick bli Kick-Ass. Så grym så otroligt grym. Min favorit (och antagligen alla andras) var Hit-Girl.
Se den.


ifall ifall


Jag vill så hemskt gärna ha den här klänningen, den heter Gold Dress och kommer från by Malene Birger. Kan inte någon se till att fixa ett riktigt dundrande galej nu så jag kan få köpa den här. Den skulle passa perfekt till mina skyhöga klackar och ett stort glas skumpa...

Seså, kom igen nu någon, fest, kalas, galej, party, vadsomhelst så jag kan få klä mig lite fint...


(från nelly.com)

cosmopolitan


Lagom till premiären av Sex and The City 2 kommer nu färdigblandad cosmopolitan, gottagott säger jag bara.
Jag älskar Cosmopolitans och kommer absolut att köpa denna. Biljetter till premiären av filmen är redan bokade...


Var inte rädd...

...det blir vår igen...

Trots att vi tvivlade i snömassorna så är det vårkänslor till tusen. Det trodde vi inte för några månader sedan.

ester elenora


Nytt klädmärke på ingång, volanger, pluttinuttgulligt, och rosa rosa rosa. Perfekt att bryta av med mina nya primeboots. Ester Elenora heter märket.

(söt klänning som finns på wildahem.se)


måndag morgon


DENNA DAG-ETT LIV!!!!!!!
Började dagen med att få punktering på cykeln, ringde J som naturligtvis inte hade någon telefon eftersom jag råkade tvätta den i tvättmaskinen. Vad göra när man har en tid att passa? Jo rulla på cykeln så långt det gick dvs till torget, springa resten av biten och komma fram helt genomsvett...


prime

Min kära man är glad som ett litet barn på julafton. Han har shoppat idag, en jacka och ett playstation3. Annars brukar ju jag stå för shoppingen i den här familjen, fast av roliga saker då.

Så nu kanske jag ska ta och unna mig ett par nya primeboots, jag har sålt mina gamla (dem blev för stora, jag bantade tydligen bort en bit av foten också). Hittade ett par fina med dragkedja bak, lite lättare att få på då de är ganska så små i skaftet, nåväl en annan gång.


(bild från tintinstyle.se)


Nackdelar


Nackdelen med att bo "på landet" är att det är långt till affären. Fördelen är att jag inte orkar ta mig till affären på grund av detta, hade gått bananas på coca-cola, vitt bröd och massa goda röror om jag var där...


RSS 2.0